Hej!

Våra unghästar Eydis, Rosie och Spök går i storflock på Forsen, hos Frida. Där har dom det bra! Bra med mycket fostran från andra hästar. Det behöver dom för att bli bra hästar. Särskilt Rosie som blev mycket hanterad av människor från start eftersom hon inte klarade av att varken resa sig eller dia själv.

Kändes också skönt att släppa ner alla tre samtidigt. De hade ju varandra att ty sig till. Det kan vara tufft för nya att få komma in i flocken och särskilt hårt för en unghäst som kanske precis har skilt sig från sin mamma.

Tre fuxar. Rosie med stjärna och snopp, Spök med stjärna,nosstrimma och snopp och Eydis med bläs och otroligt mycket tagel.

Eydis och Rosie blir 3 år nu in på nya året och Spök blir 2år. Ska åka nu någon dag och hälsa på dom. Lite tråkigt att inte få följa dem på nära håll här hemma men samtidigt har vi nog mycket igen på att låta dem få gå och bara vara häst i stora hagar och med många andra hästar. Ska inte glömma kameran när vi åker!

Cleo fick fång för två veckor sedan. Hon har inte haft det sen hon flyttade hit men nu har hon fått behandling som hon svarade bra på och kan nu gå ut i en liten hage på dagarna. Tråkig årstid för alla hästar nu när det fryser på och blir stenhårt och knaggligt på marken. Jättesvårt för fånghästar som ska ha mjukt underlag.

Ridskolan är nu inne på näst sista veckan för den här terminen. På halvfart blev det eftersom jag blev sjuk. Tack alla snälla som hjälper till så att några lektioner kan rulla på som vanligt. Tack också till alla som hjälper till i stallet och med hästarna.

Vi vill ha snö här på gården så det blir lite ljusare och trevligare. Önskar riktigt fina vintervägar att rida på. Det är nästan det bästa underlaget. Hästarna blir också något renare och finare om det ligger lite snö.

Slädföre till Skimra skulle inte vara så dumt.